slide

PŘEKVAPTE NA MIKULÁŠE MARCIPÁNEM

Rok se s rokem sešel a vy už po několikáté marně přemýšlíte, co dát dětem a vašim blízkým do mikulášského balíčku. V obchodech se to už od září hemží čokoládovými postavičkami Mikulášů, čertů a andělů. V uplynulých letech jste nakoupili snad už všechny druhy. Prodávají stále ty stejné, žádné překvapení.

Máme pro vás jeden neotřelý tip. Vyberte si z naší nabídky marcipánových figurek. Nejde o žádné náhražky, vyrábíme výhradně pravý nefalšovaný marcipán. Už se vám nebudou křivit ústa z přeslazené hmoty připomínající marcipán.

Jde nám o to, abyste si na marcipánu a cukrovinkách skutečně pochutnali. A proto náš marcipán obsahuje 2 díly surového marcipánu, 1 díl cukru moučka a 36% podíl mandlí. (Jen tak pro zajímavost, je to o 11 % více, než je obvyklé stanovené minimum.) S námi si tedy můžete dopřát maximum toho nejlepšího. Tak totiž chutná pravý marcipán.

A nejen to, marcipánové figurky vypadají i dobře na pohled. Takže se budou pěkně vyjímat v mikulášské nadílce. Jako třeba tato:

Chtěli byste mít v balíčku i čerta a anděla? Ani se vám nedivím. Ti přece k Mikuláši neodmyslitelně patří. Podívejte se do nabídky našeho e-shopu a vyberte si některou z dalších marcipánových pochoutek.

A ještě něco. Pokud vám v našem sortimentu něco chybí, napište nám na náš Facebook a třeba právě váš tip se stane další novinkou v našem marcipánovém obchůdku Frischmann marcipán.

 

Za Frischmann Vyškov, spol. s r.o.

Jana Šmídová, jednatelka

Zobrazit všechny položky

Copyright © 2020 frischmann-marcipan.cz | Webdesign: Tvorba web stránek - IR-webdesign